Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa Etapille!

 
 
 
 
 

 

AUKIOLOAJAT 

Tammikuun alusta otetaan huoltotauko, availlaan kevväämmällä.
 

Keidas keskellä maaseutua

Väliväylän varrella on vuosien saatossa ollut useampi anniskeluravintola useampine omistajineen. Legendaarisin menneistä on ollut ehdottomasti Aapron baari, jonka yhteydessä oli myös huoltoasema bensapumppuineen.

80-luvun loppupuolella baarissa koitti uuden kukoistuksen aika, kun eräs pariskunta muutti Kannuskoskelle. Baarissa oli kaikkea: pelikoneet, tupakkahuone, jäätelöä, hyvää olutta, tunnelmaa ja suuria persoonia. Kuten moni näistä legendoista, myös sen aikainen baari on jo edesmennyt.

90-luvun loppupuolella siirryttiin menevämmän omistajan aikaan, kun M. Rauhala aloitti uutena yrittäjänä täysin uusissa tiloissa. Tilat yritykselle löytyivät remontin myötä vanhan postin paikalta Osuuskaupan rakennuksesta. Baari muutti noin 100 metrin päähän säilyttäen vanhan nimensä. Juhlat olivat verrattomia ja asiakkaita riitti. Tuolloin Kannuskoskella järjestettiin omat rock-festaritkin.

2000-luvun alussa omistaja vaihtui jälleen. Paasion pariskunta jatkoi liiketoimintaa samoissa tiloissa. Tuolloin karaoken sulosävelet kantautuivat terassilta.
2008 perustettiin yhtiö nimeltä Liippilaani Ky. Toimitiloja ehostettiin, tapahtumatarjontaa lisättiin ja imagoa muutettiin perheystävällisemmäksi baari-kahvilaksi.
Vuonna 2012 omistaja vaihtui jälleen. Tuolloin Kannuskosken kyläyhdistys perusti yrityksen nimeltä
Kylän Halibaari Oy, kun kylä oli jäädä vaille kohtaamispaikkaa.